Wie

Inte långt kvar nu! :D


Värmen?

Vart tog värmen och det fina vädret vägen? :( Jag vill ha sol, sol och sommar!

Filmtajm

Hejhej! :D

Tisdag idag, kom hem för någon timme sedan kanske? Det har vart väldigt kul idag, faktiskt. I alla fall för att vara en tisdag. Igår så kom det en kille till oss som hette Johan, han jobbade typ med film och så. Och eftersom vi har haft Astrid Lindgren tema nu så skulle vi göra filmer om Astrid Lindgrens böcker. Min grupp hade valt Pippi, den andra ''Pippi gruppen'' hade redan en handling som var ''Pippi hittar en Spunk''. Men i min grupp hade vi inte fått någon handlig så vi fick hitta på själva, det var superkul och vi skrattade myyycket. Tyvärr kan jag inte ladda upp filmen här eftersom jag inte har tillstånd från alla i gruppen att ladda upp den.


Men en bild på mig när jag spelar Prussiluskan kan jag ladda upp, omg bjuder! xd




Before i die


Cafeterian

Hej! :)

Ska nu gå ner till klubbstugan och jobba i cafet med Johanna. Har precis spelat match med 98 orna. Vi mötte Häcken och vann med 5-2 wie!


Helt slut

Hej! :D

Idag har det vart en, vad ska man säga.. Ansträngande? Dag, först varndrade alla 6-orna till Hästevik. Sedan var vi där, åt matsäck solade och vandrade såsmåningom hem. Det var superkul, och väldigt fint väder men man var helt slut efteråt. Sedan vid 5 tiden skulle vi hålla i knatteträningen och det innerbär att vi tränade de små killarna och tjejerna som var bara 6 år. De var jättesöta och jättegoa verkligen och det var väldigt roligt! Deras täning höll på i 1 och en halv timme (?) och direkt efter det hade vi träning med laget också, så först vandring och sen 3 timmar på fotbollsplanerna. Då är man trött. Just nu sitter jag med datorn, kollar Facebook och vilar lite. Imorgon blir det match mot Qviding, TAGGA!
Halvkassa mobilbilder från vandringen. Förlåt för att bilderna är åt fel håll, vet inte varför.




Underbart väder!

Hejhej! :D
Skulle egentligen bloggat medan jag gick till skolan men blogg.se appen funkade inte, som vanligt. Synd för fick rätt fina bilder på den. Antagligen någon bugg eller så.. Just nu sitter jag ute i det fina vädret och har det allmänt gött, med dom bästa. Efter skolan idag så är mormor och morfar hos oss efter som pappa åkt till Sundsvall. Vid klockan halv sju är det fotbollsträning, blir nog bättre uppdatering efter träningen.

Eftersom att jag har brist på bilder så får ni en bild jag målade igår på matten.




Vattenkrig

Hejhej! :D
Sitter just nu och svättas i värmen, trots att jag har stängt av elementet och öppnat alla fönster till max så är det 28° här inne, får gå ut och sätta mig istället! Idag efter skolan hade jag Emma, Johanna och Josephine vattenkrig och oj vad roligt det var! Vi var ute i säkert 4-5 timmar, älskar er tjejer så goa är ni! ♥ Imorgon ska det nog bli lika varmt som idag antagligen, skönt att sommaren börjar komma nu. Älskar sommaren! Mamma är ju i USA nu och igår bad jag henne att hon skulle kolla på vita Converse till mig där, efter som det är så billigt. För då kan jag ha dem på skolavslutningen till klänningen och jeansjackan! :3 Imorgon åker pappa till Sundsvall också så mormor och morfar kommer hit, ska bli riktigt kul att se dem igen! Senast var ju vid påsk så. Nu ska måste jag städa mitt rum som bokstavligen ser ut som ett bombnedslag, kanske bloggar mer senare!



Min outfit just nu.




Min vecka

Här kommer ett litet ''schema'' för hur min vecka kommer se ut denna veckan! :)

Tisdag: Vara med Emma, Johanna och Josephine!
Onsdag: Fotbollsträning.
Torsdag: Åka med Emma till Lindex.
Fredag: Fotbollsträning

Jag och Emma ska som sagt åka till Lindex på Torsdag och kolla på Jeansjackor, jag har hittat en för 399:- (se bild). Och jag har ju mitt presentkort på 300 kronor, gött. Då behöver jag bara betala 99:- Grymt billigt.

Ny design

Hejhej! :D

Ny design igen, den andra var ganska ''tillfällig'' och enkel. Får se hur länge jag har denna. Lite småfix kvar kanske men inte så mycket. Vad tycks, HISS/DISS?

Klar för Semifinal! :D

Hejhej! :D

Idag spelade vi kvartsfinal mot ett lag från Norge, de var jätteduktiga och väldigt snabba och det blev en riktigt jämn och rolig match. Till slut blev det 2-2 och eftersom det var kvartsfinal och det blev lika så blev det straffar. Efter en spännande straffläggning så vann vi tillslut! :D Det var jätteroligt verkligen, så imorgon far vi iväg igen för att spela semifinal och en final hoppas jag! I semifinalen möter vi Skövde.

I alla fall. Sitter just nu och slappar med datorn och ska snart äta middag, kollar lite på skolavslutningsklänningar. Hittade denna, sjukt söt tycker jag. :3 Tycks? HISS/DISS?



Planterat! :)

Hejhej! :D

Visst känns det kontigt att det är fredag idag? Själv tycker jag att det känns som en söndag haha. Idag har jag som igår spelat cup, idag gick det dock lite bättre! Vi var tvungna att vinna båda matcherna idag för att gå till A-slutspel. Första matchen vann vi med 5-0  och andra med 6-1. Kändes riktigt bra med lite vinster också! Imorgon ska vi möta ett väldigt bra lag som har vunnit med 13-0 osv. Men det är bara att tagga till och hoppas på det bästa.

Just nu gör jag inte så mycket, har vart ute lite i solen och kollat när min Ida och mamma vattnade rabbatten och planterade Jordgubbar och smultron. Det bästa enligt mig med att plantera är ju att ta kort! ;) Så här bjuder jag på några bilder.

Jordgubbsplantorna



Rabarberna



Mina favoriter :)

Hemma igen! ♥

Hej! :D

Är hemma igen nu, är sjukt trött efter matcherna. Första förlorade vi ju med 4-2 men andra vann vi! :D Och jag gjorde mål också. Det har vart en jätterolig dag fast det har vart jättedåligt väder och det är det fortfarande, blåsigt mulet och regnigt har det vart kallt också. Hoppas det blir bättre väder imorgon. Ska lägga mig på sängen och läsa lite nu tror jag, bloggar mer senare!

Tagga om!

Hej!
Nu är första matchen i cupen spelad, tyvärr blev det en förlust och vi förlorade med 4-2. Nästa match spelas klockan fyra och då hoppas jag på en vinst! Vinner vi nästa går vi till A-slutspel annars blir det B-slutspel. Uppdaterar mer efter nästa match! :)


Längtar! ♥

Längtar som in i jag vet inte vad till danslägret som börjar den 16 Juni, vet inte om jag orkar vänta så länge till? :o Vill åka dit nununu! Det kommer bli så sjukt roligt att få vara där med de goaste tjejerna och få dansa samtidigt.

I alla fall så är det ganska långt kvar tyvärr, istället kan jag se fram imot gbg cup som börjar imorgon! :) Det kommer också bli jättekul såklart. Kommer antagligen ta med mobilen och om blogg.se appen funkar vilket den inte brukar göra (-.-) så kommer jag nog att uppdatera åtminstondet något inlägg.

Långhelg

Hej allihopa! :D

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge nu, jag har helt enkelt inte haft tid tyvärr.. Jag försöker verkligen att få ihop allt men det går inte alltid. Hur som helst så har jag bestämt att jag ska försöka vara så aktiv jag kan nu. Well, skönt med långhelg nu, visst? Jag kommer spela fotbollscup inprincip hela helgen! Kommer bli riktigt awsome. ♥ Bloggar mer senare! :)

Tycks om den nya designen?


Veckans blogg! ^^

Nu har jag lottat till veckans blogg och det blev........ Melinda! Grattis! :)

KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG

Klippt mig!

Hejhej! :D

Har nu vart och klippt mig, blev faktiskt för en gång skull nöjd! Klippte ungefär 5-10 centimeter, så kortare blev det. Riktigt skönt, kändes nästan ''äckligt'' på slutet med det långa håret då det blev slitet och frissigt. Nu är det som jag vill ha det igen. Kunde inte ens ha tofs förut utan att håret lossnade för att det var så långt och tjockt. Före och efter bilder kommer här!
Före



Efter



God morgon! :D

Hejhej! :D

God morgon på er! Vaknade för 40 minuter sedan kanske och har precis gjort i ordning mig och så. Ska snart gå ner och käka frukost. Efter skolan ska jag och Johanna som sagt ner till djuraffären och kolla efter prao. Jag vill verkligen praoa där, om vi inte får där ska vi typ ta Hemköp eller något, men det är inte alls lika roligt. Jag kommer uppdatera er om hur det har gått.

Dagens outfit.



Natti ♥

Ska gå och lägga min nu då jag måste orka med proven i morgon också, Engelska är inte precis min straka sida nej. Så därför måste jag sova så jag är riktigt utvilad, vill bara säga också att jag har bestämt mig för att gå på dansforums dansläger till sommaren. Kommer bli jättejätteroligt! :D Längtar verkligen! :) Imorgon drar jag och Hanni till djuraffären och kollar om vi kan få prao där om en månad ungefär, mer uppdatering i morgon.
Puss.

Länkbyte

Hej! :P

Tänkte nu göra ett länkbyte med goa Johanna och Josephine. Dom bloggar om sin vardag, sina djur och mycket mer. Jag tycker verkligen att bloggen är läsvärd, så tryck på bilden för att komma till deras finfina blogg! ♥

Hemma

Hejhej! :D

Kom precis hem, har vart på en typ sko och fot affär och frågat om mina fötter och tydligen hade jag högt fotvalv och blablabla. Så vi köpte ett par inlägg som ''gick upp'' i hålfoten, om inte det hjälper måste jag lämna ifrån mig mina älskade Converse och använda joggingskor vilket jag inte vill! x( Sedan åkte vi till Hemköp för mamma skulle hämta ut något paket där, i alla fall. Jag köpte en glass, mohaha. Ben & Jerry, göttgött. Det blir efter maten då, då! :D

Like

:D

Sunday

Hejhej! :D

Söndag isag då, hatar söndagar. Man går bara och tänker på att det är skola nästa dag. Jag måste hitta på något idag alltså, får se om det blir av bara. Under tiden lägger jag upp dagens outfit.

Mys

Är helt slut efter dagens dans och sitter just nu i soffan med familjen, kollar på tv och bara myser. Jätteskönt faktiskt! :) det tråkiga är att det är ett helt år kvar till nästa dansuppvisning! Kommer längta jättejätte mycket! Men själva dansträningen börjar ju till höst. Well, imorgon har jag inga planer på dagen förutom att jag ska träna fotboll på kvällen.

Kram! :D


Dansuppvisning :D

Hejhej! :D

Har vart på dansuppvisning hela dagen vilket förklarar den dåliga uppdateringen. ^^ Vi samlades där klockan 09:00 och jag var tvungen att cykla eftersom mamma inte orkarde köra typ, haha. Och kom hem för några timmar sedan. Det var verkligen vart superkul! :) Men är sjukt trött nu, vi hade fem föreställningar och min dansgrupp var med på alla med två danser. Alltså har jag dansat 10 danser idag, inte dåligt asså! :3 I pauserna hade vi superkul och jag och Linnéa kastade såna här ''fox'' kolor på varandra. xD Här kommer lite bilder, då får ni även se ena oufiten! Tyvärr bara en eftersom jag inte har hunnit ta kort på den andra. :(

I never forget you....

Hej! :D

Håltimma nu då, gött! Börjar iof om 20 minuter igen och då ska vi ha matteprov, känns ju sådär bra. Men ska göra så gott jag kan eftersom drömmen om att bli smådjursväterinär sitter i, måste liksom få bra betyg för att komma in på den linjen! ;) Igår hann jag tyvärr inte blogga efter som jag åkte till genrepet för dansen direkt efter skolan, var där i fyra timmar så när jag kom hem var jag väääääldigt trött. Vill ni ha bilder på hur mina dansoutfits ser ut?
Sötnöt.

Almanacka ?

Hej! :D

Detta blir sista inlägget för idag och då tänkte jag tipsa er om en sak. Nämligen almanackan, och? Tänker ni då, men dom är faktiskt otroligt bra. MEN, de är ofta väldigt tråkiga och då kan man göra en egen framsida. Det kan man i alla fall på de flesta, kolla om den har en plastficka längst fram där man kan byta bild eller så. Då kan man gå in på något redigerings program, själv använde jag Gimp och såhär blev resultatet. Förlåt för dålig bildkvalitet.
HISS/DISS?

Veckans blogg! :3


Vinnaren utses på Tisdag den 8 maj.

Plugga, plugga, plugga...

Sitter just nu och pluggar matte till provet medans resten av familjen kollar på film, lyckat. Kunde vart bättre? :(



Skola tomorrow...

Hejhopp! :D

Rolig dag idag asså! ^^ Har egentligen inte gjort så mycket, var med Ida och hennes kompis och hade vattenkrig, var bara tvungen, hihi. Det har ju vart så varmt också, runt 22 grader och skinande sol hela dagen. Kan det bli bättre? Sedan vid 4 så hade jag extradans träning inför uppvisningen, det gick faktiskt riktigt bra! :3 Sedan när jag kommit hem så kom Johanna hit för att hämta Marwin. Hennes guldhamster som jag passat när hon vart i Dalsland. Läs mer om Johanna HÄR. Tråkigt att långhelgen är slut nu... Orkar inte gå till skolan i morgon. Fast längtar ändå lite, saknar kompisarna väldigt mycket. Och efter skolan ska jag till genrepet och det kommer bli skitkul! Så morgondagen ser inte allt gör grå ut.

Fotade Ville förut, tycks? :D



Nails :3

Nymålade naglar! För er som undrar använde jag ett vanligt glitter nagelack från Depend. Såhär blev det i alla fall.

1 Maj :D

Hejsan! :D

Första Maj idag då, inte långt kvar till sommarlovet heller! Så skönt. Med tanke på skönt så är det typ 15-20 grader och sol ute, så ska snart ringa en kompis och njuta av dagen. Sedan i eftermiddag blir det dans träning. Vi har ju genrep imorgon och uppvisning på lördag. Börjar bli lite närvös faktiskt.. Men det går säkert bra! :3
Lägger upp dagens outfit här! :)



Linne - New Yorker
Kofta - Lindex
Jeans - H&M

RSS 2.0